L’EIXIDA


A la Mumbrú li toca “l’aneguet lleig”
8 Juliol 2010, 11:04 am
Filed under: Països Catalans, Sant Andreu de Palomar

Els diferents escàndols de corrupció que sacsegen la vida política i econòmica catalana, en general, i barcelonina, en particular,  han arribat, de rebot, a Sant Andreu. Si a principis d’any, l’ex-regidor de Sant Andreu Ferran Julià era citat a declarar com a testimoni en el “cas Pretòria”, de corrupció a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ara és Gemma Mumbrú a qui li toca el rebre amb l’escàndol del “cas de l’hotel del Palau”.

Aquest presumte cas de corrupció urbanística dins l’Ajuntament de Barcelona, relacionat amb l’estafa milionària que Millet i Montull van fer mentre dirigien el Palau de la Música, encara s’està jutjant. Mentrestant, però, a l’arena política, ja s’està cobrant algunes víctimes. Entre aquestes, el que era regidor d’urbanisme, Ramon García Bragado, qui ha estat cessat del càrrec. I és que entre el fracàs de la consulta sobre la reforma de la Diagonal, i aquest possible cas de corrupció, no bufen bons vents per l’àrea d’urbanisme del consistori barceloní.

En aquest sentit, és de suposar que ningú tingui especial il·lusió per assumir-ne el càrrec a hores d’ara. I a partir d’ara, qui en serà la titular és la regidora del districte Gemma Mumbrú. A falta de veure com evolucionen els fets a judici a partir d’ara, així com la pròpia política urbanística, es pot interpretar aquesta regidoria com un llast per a una hipotètica candidatura de la regidora per a esdevenir alcaldessa. D’altra banda, també pot optar per donar-li la volta a la situació, tot paralitzant les actuacions fins a les properes eleccions i mirar de sortir immaculada d’una responsabilitat que ben pocs càrrecs socialistes haguessin volgut assumir ara mateix. En qualsevol cas, encara tindrà menys temps per escriure al seu blog.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: