L’EIXIDA


Encartellen bancs i caixes per assenyalar que es beneficien amb la crisi
18 Juny 2010, 10:48 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

L’Assemblea Social de Sant Andreu ens ha fet arribar un email amb fotografies que van ser fetes la passada nit de divendres 11 a dissabte 12. A les fotos, es poden veure diferents cartells enganxats als vidres de diverses sucursals bancàries i caixes d’estalvi. Segons asseguren, van enganxar aquests cartells en una vintena d’entitats del C/Gran, des del C/Joan Torras fins al Psg. de Fabra i Puig.

L’acció ve contextualitzada, afirmen, per assenyalar que els responsables de la crisi són qui se n’està beneficiant. Així, alguns dels cartells denuncien que mentre l’Estat regala diners als bancs “per rescatar-los”, en roba als treballadors i treballadores mitjançant diferents retallades socials i econòmiques, la pujada de l’IVA, o la recent reforma laboral aprovada per decret.

En aquest mateix sentit, l’Assemblea Social ja va editar un cartell que també es pot trobar als carrers de Sant Andreu des de divendres passat. En aquest cartell s’enumeren i es denuncien els diferents punts de les retallades i com afecten als treballadors i treballadores, afirmant que “ja ens estan fent pagar la crisi”. El cartell acaba esperonant la gent a mobilitzar-se per defensar els seus drets.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: