L’EIXIDA


Jornada cultural a Baró de Viver
9 Juny 2010, 6:10 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Sota el títol “Temps de barri, temps educatiu compartit”, i amb la convicció que “conèixe’ns ens apropa”, aquest proper dissabte 12 de juny tindrà lloc al Baró de Viver una jornada cultural amb mostra de diferents racons del planeta. Organitzat per les AMPA i escoles La Maquinista, Bernat de Boïl, L’Esperança (concertada) i Baró de Viver, compta amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill.

Les activitats tindran lloc a la mateixa Escola Baró de Viver, al C/Tucuman, 1, i s’allargaran des de les 10h del matí fins 2/4 de 2 (13:30h) del migdia. Hi haurà tallers, danses i balls d’arreu del món, alguns fets pel mateix alumnat de les escoles. Us deixem amb la carta que ens han fet arribar, perquè en pogueu fer difusió!

Hola companyes i companys, veïns i veïnes,

us informem que el proper dissabte 12 de juny pel matí, a l’Escola Baró de Viver, celebrem una Jornada Cultural amb famílies dels barris de Bon Pastor i Baró de Viver, al voltant dels Drets Humans i les diferents cultures.

Aquesta iniciativa va sorgir fa uns mesos en una reunió de Temps de Barri, com una possible activitat a realitzar conjuntament entre totes les escoles i AMPA’s de Bon Pastor i Baró de Viver.

Bé, doncs, després de força reunions, molt d’esforç i sobretot molta il·lusió, ja la tenim aquí. És per això que us adjuntem el cartell amb el programa d’activitats perquè ens ajudeu a fer difusió a la resta de Sant Andreu.

Per a nosaltres és molt important la vostra assistència, així com la dels nens/es i famílies de la vostra entitat o col·lectiu, per tal que aquest dia de convivència i de relació sigui possible.

Us hi esperem amb moltíssima il·lusió.

Salutacions,

Escola Baró de Viver

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: