L’EIXIDA


Paco Ibáñez, a la Trinitat Vella
2 Juny 2010, 3:21 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Les festes de la Trinitat Vella d’enguany comptaran amb un convidat de luxe. El cantautor valencià en llengua castellana Paco Ibáñez actuarà davant l’antiga presó de la Trinitat Vella. Serà el proper divendres 4 de juny, a les 21h, amb aforament de seient limitat a 400 persones, i il·limitat per qui vulgui gaudir-lo dempeus.

NOTA DE PREMSA

Paco Ibáñez ofereix un concert gratuït a la a l’entorn de la presó de Trinitat Vella

El proper divendres 4 de juny, en el marc de la  Festa Major del barri de la Trinitat Vella, el cantant Paco Ibáñez oferirà un concert gratuït amb el marc de fons de la Presó de la Trinitat Vella. La vetllada poètica, que també comptarà amb l’actuació posterior de la Beat Club Orquestra, tindrà lloc a 21 hores i l’escenari estarà situat al carrer Pare Manjón, 4, amb capacitat per a 400 persones assegudes.

Aquest concert, organitzat pel Districte de Sant Andreu i la comissió de Festes de la Trinitat Vella,  pretén ser un  homenatge a la lluita veïnal d’aquest barri, sent l’enderrocament de la presó el punt àlgid d’aquest treball conjunt de millora de l’espai urbà i dels serveis. La supressió del centre penitenciari permetrà esponjar el barri i dotar-lo de nous
equipaments necessaris per assolir l’equilibri territorial amb la resta de barris del districte i del conjunt de la ciutat.

DIA: 4 de juny. LLOC: Carrer Pare Manjón (enfront de la Presó de la Trinitat Vella). HORA: 21h. AFORAMENT: 400 localitats (asseguts). De peu, il·limitat.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: