L’EIXIDA


2a Assemblea de Sant Andreu Decideix
31 Mai 2010, 7:07 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

El proper dijous 3 de juny tindrà lloc la 2a Assemblea de Sant Andreu Decideix (STAD). Després de la constituent i la 1a assemblea, celebrades ambdues a Sant Andreu, aquesta tindrà lloc a la Sagrera. Concretament, serà la sala d’actes del CEIP La Pegaso qui acollirà aquesta segona trobada.

La cita arriba amb la data de la consulta a Barcelona ja sabuda (11 d’abril de 2011) i amb una forta activitat desplegada des de la plataforma de districte. Darrerament, STAD ha estat present al carrer, per tal de fer-se visible i donar a conèixer la iniciativa: el 23 d’abril va ser el primer dia que van sortir al carrer, aprofitant la celebració del Dia del Llibre; el dia 16 de maig, a Navas, aprofitant la Festa Major, i al camp de la UE Sant Andreu; i finalment, el proppassat 30 de maig a la Sagrera, aprofitant que també hi tenen lloc les festes de primavera.

Al blog d’STAD s’hi pot trobar l’ordre del dia, així com altres materials d’interès. D’altra banda, precisament, ahir diumenge 30 de maig va tenir lloc la consulta a la ciutat més gran fins ara, Sabadell (el Vallès Occidental). La participació va arribar al 14%, amb més d’un 92% de vots favorables a la independència.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: