L’EIXIDA


Ataquen la seu del PSC
18 Mai 2010, 3:03 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Segons informa El País, ahir dilluns 17 de maig, la seu del PSC del poble va ser atacada. Concretament, en van trencar els vidres de l’entrada. L’acció, reivindicada a través d’IMC, és per denunciar el suposat suïdici d’un jove d’origen magribí de 22 anys que es trobava reclòs en un CIE (Centre d’Internament d’Estrangers).

El jove estava al CIE de la Zona Franca, règim d’aïllament segons denuncia SOS Racisme. Cal recordar que els CIE són presons encobertes que serveixen per recloure, talment com si fossins preses, aquelles persones que no tenen el permís de residència en regla. És a dir, se li nega la llibertat a aquelles persones, llur únic delicte és no tenir papers. Aquest fet va contra tot precepte legal a les suposades democràcies en què vivim, però ni l’Estat espanyol ni la UE tenen cap mena de vergonya en tolerar-ho.

De fet, ja el diumenge 16 hi va haver una concentració al mateix CIE de la Zona Franca. I el proper dia 6 de juy, tornarà a haver-hi concentracions als CIE per denunciar-los a nivell europeu, aprofitant la cimera que tindrà lloc a Barcelona.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: