L’EIXIDA


“A Nou Barris no hi ha rei: Plaça de la República!”
29 Abril 2010, 8:24 pm
Filed under: Nou Barris | Etiquetes:

Ens fem ressò de la crònica que ens ha enviat la Trobada Alternativa de Nou Barris, narrant un acte que van dur a terme fa un parell de setmanes.

CRÒNICA

El passat 11 d’abril, la Trobada Alternativa de Nou Barris va convocar a veïns i veïnes, de totes les edats, sota el lema “A 9barris no hi ha rei. Plaça de la República”.

D’una banda, volíem reclamar el canvi de nom de la Plaça Llucmajor pel de Plaça de la República, i de l’altra volíem deixar clar a les institucions que a Nou Barris quan parlem de república no estem mirant al passat sinó al futur, no només volem recordar sinó construir alternatives i que no es pot parlar de democràcia mentre es permet el manteniment d’una institució com la monarquia.

Per fer més agradable la nostra reivindicació, vam poder gaudir d’un fantàstic dia de sol, d’un pica-pica i de la música d’en Jordi Montañez, amb qui vam poder cantar cançons de lluita de tots els temps. Per últim, tots i totes ens vam fer una foto per tal que quedés constància de la nostra reivindicació.


Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: