L’EIXIDA


Aquest abril debuta la companyia de “Teatre No’m Tapis!”
9 Abril 2010, 8:53 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

No’m tapis, una “jove companyia de teatre sense ànim de lucre”, es presentarà aquest mes d’abril a Sant Andreu. L’escenari del debut serà el mateix que en va propiciar el sorgiment, el Casal Catòlic de Sant Andreu.

El debut, que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’abril, serà de la mà de l’obra Criatures, de les T de teatre. A continuació podeu trobar la nota de premsa que ens han fet arribar.

La Companyia de Teatre No’m Tapis! debutarà el proper abril al Casal Catòlic de Sant Andreu

No’m Tapis! representarà per primer cop una obra de teatre amb motiu de la celebració del 25è aniversari del Grup Cultural i Recreatiu Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu. L’obra escollida és la fantàstica comèdia Criatures de la companyia T de Teatre (amb texts de Sergi Belbel, Paco Mir, Míriam Iscla, David Plana, Joan Ollé, Yolanda G. Serrano, Josep Pere Peyró, Àgata Roca i Jordi Mollà)

“Criatures” 17 d’abril de 2010 a les 22:00 / 18 d’abril de 2010 a les 18:00

Lloc: Casal Catòlic de Sant Andreu – C/ Pons i Gallarza, 58*60 08030 Barcelona

Entrada lliure per als membres del Grup Cultural i Recreatiu Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu

Sobre No’m Tapis!

No’m Tapis! és una jove Companyia Teatral sense ànim de lucre. Sentim el teatre, gaudim del teatre i advoquem per una proposta escènica de qualitat

Història:
La idea primigènia de crear No’m Tapis! va sorgir del curs de teatre impartit pel Miquel Àngel Mateu al Casal Catòlic de Sant Andreu. La immediata connexió entre els actors ens va impulsar a donar una part de nosaltres en el desenvolupament d’un projecte comú.

Tres anys més tard, durant l’habitual sopar de setembre ens vam engrescar a fer realitat la nostra idea. A l’hora del cafè ja estàvem signant l’acta fundacional. No’m Tapis! quedava oficialment inaugurat!

Membres:
Marina Bernat
Núria Català
Mercè Català
Dani Gómez
Sónia Gutiérrez
Mar Peris
Roc Peris
Ivan Sanchez
Anna Maria Vicente

Contactar:

Tel: Dani Gómez (president i cap de comunicació): 686825851

e-mail: nomtapis.teatre@gmail.com

Facebook

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: