L’EIXIDA


Convoquen certamen de fotografia sobre lluites laborals
24 Març 2010, 12:32 pm
Filed under: Comunicació | Etiquetes: ,

Segons ens ha fet arribar l’EIB (Esquerra Independentista del Barcelonès), aquesta coordinadora ha convocat per al proper 1 de maig un certamen de fotografia sobre lluites laborals. Les fotos, que es podran enviar fins al proper 23 d’abril, han d’haver estat realitzades des del 2007 fins l’actualitat.

D’aquesta manera, l’EIB vol proposar una manera visual i artística de mostrar a la llum els diferents conflictes laborals que s’han anat vivint als Països Catalans. Les fotografies s’exposaran durant el mateix dia 1 de maig, en un context d’una jornada d’activitats que organitzarà l’EIB, i serà allà on se’n faran les votacions. La fotografia guanyadora serà editada en format postal per distribuir-se gratuïtament arreu.

Certament de fotografia ‘lluites laborals’

En motiu de l’1 de maig, aquest 2010, l’Esquerra Independentista del Barcelonès (EIB), hem impulsat un certamen fotogràfic que té per temàtica les lluites laborals.

La participació és oberta a tothom i cada persona hi podrà presentar fins un màxim de 3 fotografies. Les fotos han d’haver estat realitzades a partir del 2007 fins l’actualitat.
Poden ser tant en color com en blanc i negre. La resolució de la imatge ha de ser almenys de 1748×1240 píxels.
Les fotos hauran d’anar acompanyades d’un text descriptiu d’entre 5 i 50 paraules. També s’ha d’indicar l’autor, la data i el lloc en què es va fer la foto.

El termini de presentació acaba el dia 25 d’abril de 2010. La fotografia i el text s’han d’enviar a l’adreça foto1maig@gmail.com. Els correus enviats rebran un missatge de resposta per tal d’assegurar que s’han rebut correctament.

Un cop tancat el període de presentació de fotografies seran exposades en aquesta mateixa pàgina.
A més, durant tot el matí del dia 1 de maig es mostraran les fotos presentades a l’espai on es desenvolupin les activitats organitzades per l’EIB. Serà llavors quan tothom qui vulgui podrà votar per a seleccionar la fotografia guanyadora.

El premi per a la guanyadora serà l’impressió de 1000 còpies de la fotografia en format de postal. Al dors d’aquesta s’hi inclourà el text adjuntat a la foto. Aquestes postals es distribuiran gratuïtament.

L’autora de la fotografia no perdrà en cap cas els drets sobre la imatge, no obstant això, accepta que l’organització pugui fer ús de la imatge amb finalitats promocionals del certamen.

Esperem les vostres fotografies!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: