L’EIXIDA


Convoquen assemblea oberta per oposar-se als Jocs d’Hivern del 2022
19 Març 2010, 12:42 am
Filed under: Països Catalans | Etiquetes:

La CUP de Barcelona, de recent creació, va mostrar des del primer moment la seva oposició al projecte de Barcelona com a candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern del 2022. Per tal de poder articular una resposta a l’enèsim intent del “model Barcelona” a base de grans obres, macro-projectes i infrastructures allunyades de la població, la formació política ha convocat a una assemblea oberta per al proper 23 de març.

L’assemblea tindrà lloc al nou espai de La Rimaia (Gran Via, 550, Barcelona), i començarà a les 20h.

Carta difosa per la CUP de Barcelona

Benvolgudes, benvolguts,
us escrivim de la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) de Barcelona per tal de convocar-vos a una assemblea oberta per debatre la possibilitat d’articular una plataforma d’oposició a la proposta de l’alcalde Hereu d’organitzar els Jocs Olímpics d’Hivern el 2022.
Com a CUP de Barcelona ja ens vam posicionar en contra d’aquest projecte perquè entenem que és una fugida endavant amb un marcat caràcter electoralista i que mostra, novament, com l’Ajuntament només sap transformar la ciutat a cop d’esdeveniment. I entenem que és la repetició d’un model de ciutat contrari als interessos i necessitats de la gran majoria de persones que hi viuen.
Pensem que aquesta és una manera d’actuar que es fa sense el suport dels veïns i amb la clara voluntat d’afavorir unes mans privades que tenen noms i cognoms. Sabem que hi ha moltes altres entitats de la ciutat que s’oposen a aquest projecte i pensem que la manera d’aconseguir que no tiri endavant és articular-nos.
És per això que us proposem la celebració d’una primera assemblea per trobar-nos els col·lectius i persones de la ciutat que ens oposem a aquest projecte per debatre la posisiblitat de crear una plataforma conjunta d’oposició. Així que us convoquem a una assemblea oberta el  dimarts 23 de març de 2010 a les 20h a l’espai social La Rimaia (Gran Via, 550 – Barcelona).
De cara a la trobada, proposem els dos punts de l’ordre del dia següents per debatre:
  • Motius compartits de rebuig als jocs olímpics d’hivern 2022
  • Com ens podem articular els que ens oposem a aquest projecte?

Us demanarem que ens confirmeu si assistireu a aquesta trobada i també que la feu arribar als col·lectius que creieu que també els pot interessar.

Atentament,
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu:  relacionspolitiques.barcelona@cup.cat

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: