L’EIXIDA


“I tu, quin diari compres?”
13 Març 2010, 11:35 pm
Filed under: Comunicació, Opinió

El passat diumenge 28 de febrer, el programa 30 minuts de TV3 va emetre aquest documental, sobre els mitjans de comunicació. Comparant dues situacions, a l’Estat espanyol i als Estats Units d’Amèrica, el reportatge se centra en el vertiginós procés substitiu de la premsa escrita per part d’internet, així com les mesures que les diferents corporacions estan mirant de fer per sobreviure (amb èxit divers).

Sense tenir perquè compartir el que aquest reportatge expressa, des de L’EIXIDA sí que creiem que és interessant i és per això que el publiquem el nostre bloc. Entenem que naltros formem part de l’entramat comunicatiu (local, en aquest cas) i, sens dubte, la realitat d’internet ha jugat un paper clau en la nostra aparició com a projecte.

Abstract del reportatge

I tu, quin diari compres?

“30 minuts” analitza el delicat moment que passa la premsa escrita i els canvis en la manera d’informar-se. Es consumeixen més notícies que mai a la història, però els diaris estan en crisi, retallen costos i alguns, fins i tot, tanquen. Molts experts auguren que el futur serà digital o, en tot cas, híbrid, però les publicacions en línia, ara per ara, no són rendibles.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: