L’EIXIDA


Seminari “Comunicació” al Centre Cívic de La Sedeta
2 Març 2010, 10:16 am
Filed under: Comunicació, Països Catalans

A partir de demà, dimecres 3 de març, s’inicia un cicle de conferències al Centre Cívic de La Sedeta (C/Sícilia, 321, Bcn) que, sota el títol “Comunicació”, abordarà diferents aspectes del panorama informatiu i comunicatiu actual. Totes les sessions tindran lloc en dimecres, fins el dia 24, i començaran a 2/4 de 8 del vespre (19:30h).

Les xerrades se centraran en el món comunicatiu des d’òptiques ben diverses. Així, hi haurà des d’enfocaments sociològics, sobre el poder en els mitjans de comunicació, fins a conferències que se centraran en la precarietat laboral de la gent que hi treballa i com això afecta a la qualitat de la informació que s’editat. També hi haurà espai per als mitjans de comunicació alternatius o pel tractament de la publicitat.

Programa del Seminari “Comunicació”

“Sabem allò que ells volen” Una sociologia del poder, conferència a càrrec de Ferran Izquierdo Brichs, professor de Relacions Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona.
3 de març, a les 19.30h

“La nostra precarietat és la vostra desinformació”, conferència a càrrec de Dardo Gómez, secretari general de la Federació de Sindicats de Periodistes, i de Martín Cuneo, periodista del Diagonal.
10 de març, a les 19.30h

“Mitjans alternatius i comunitaris. Quin paper hi juguen per al Dret a la Comunicació”, conferència a càrrec de Chiara Sáez Baeza, sociòloga, doctora en Comunicació i membre del col·lectiu Okupem les Ones, i Manuel Torres Mendoza, periodista del setmanari La Directa.
17 de març, a les 19.30h

“La publicitat, o com els mitjans de comunicació es fan portaveus del consumisme”, conferència a càrrec de Rodrigo Fernández Miranda, membre del grup “ConsumeHastaMorir”, d’Ecologistes en Acció.
24 de març, a les 19.30h

Localització: Carrer de Sicília 321, 08025 Barcelona (Centre Cívic “La Sedeta”) (mapa)

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: