L’EIXIDA


Demanen que s’aturi la celebració d’un acte feixista a Barcelona
1 Març 2010, 11:34 pm
Filed under: Països Catalans | Etiquetes:

El proper dissabte 13 de març, la Plataforma x Catalunya, conegut partit racista, xenòfob i espanyolista, celebrarà un acte a l’Hotel Barceló Sants. Des de la Plataforma Antifeixista de Barcelona han editat una carta-model perquè tothom la pugui copiar i enviar a l’Hotel, per tal de fer-los veure el seu error en cedir l’espai a un personatge, Josep Anglada, que s’ha manifestat clarament com a feixista. No debades, a l’acte programat per al dia 13 hi ha convidades nombroses delegacions estrangeres de notòria ideologia feixista i neonazi.

En la carta, que podeu trobar a continuació, hi enllacen un vídeo fet amb càmera oculta on Anglada es treu la careta de “polític respectable” i mostra clarament la seva ideologia xenòfoba i racista. La PxC és una de les responsables de crear mala maror a societat amb molta immigració, com Vic o Cervera, per citar només alguns exemples.

Model de carta

Hotel Barceló Sants: sants@barcelo.com

A l’atenció de l’Hotel Barceló Sants,

El dissabte dia 13 de Març, a les 18:00, el partit polític Plataforma X Catalunya, liderat pel Sr.Josep Anglada, té programada la presentació de la seva candidatura a les eleccions autonòmiques a la Generalitat de Catalunya en les instal·lacions del seu hotel de Sants Estació, amb la participació confirmada de diferents delegacions de partits feixistes i d’extrema-dreta de tota Europa.

Amb aquesta nota, voldria transmetre’ls el meu malestar i indignació per la cessió de les instal·lacions de l’Hotel Barceló Sants a Plataforma X Catalunya i al Sr.Josep Anglada per la realització de qualsevol tipus d’acte, ja que és de sobres coneguda la política racista, xenòfoba i excloent que practica aquesta organització allà on ha tingut presència. També m’agradaria recordar-los el passat polític del Sr.Anglada com a dirigent del partit franquista Fuerza Nueva, així com la declaració d’intencions que es pot veure en aquest vídeo amb càmera oculta.

Per aquests motius, i per a conservar el bon nom de l’empresa, els prego encaridament que retirin la concessió de les seves instal·lacions i que s’anul·li l’acte de presentació que té previst realitzar PxC i el Sr.Anglada. La realització d’un acte d’aquestes característiques en les seves instal·lacions, els marcaria d’ara endavant com una empresa de connivència amb les idees del racisme i la xenofòbia.

Atentament.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: