L’EIXIDA


Es convoca l’Assemblea Constituent de Sant Andreu Decideix
15 febrer 2010, 12:35 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar

El nucli organitzador per una assemblea constituent del grup “Sant Andreu Decideix” ens ha fet arribar la nota de premsa que reproduïm a continuació. En ella, convoquen la societat civil del districte de Sant Andreu per al proper dilluns 22 de febrer, al Centre Cívic (C/Gran, 111), per fer-ho efectiu. L’objectiu d’aquesta plataforma és organitzar una consulta sobre la independència a Sant Andreu, coordinadament amb Barcelona.

NOTA DE PREMSA

El proper 22 de febrer se celebrarà, al Centre Cívic de Sant Andreu (carrer Gran de Sant Andreu, 111), l’Assemblea Constituent de Sant Andreu Decideix, l’objectiu de la qual és aplegar totes les persones i entitats interessades en realitzar al Districte de Sant Andreu la consulta per la independència que es va iniciar Arenys de Munt el passat setembre.

D’aquesta manera, després de constituir-se el darrer gener l’Assemblea Barcelona Decideix i havent viscut l’experiència de més de cent cinquanta municipis catalans exercint el dret a decidir, es començarà a treballar per organitzar una consulta a tot Barcelona; creada i organitzada des de la societat civil dels diferents pobles, barris i districtes que actualment formen la ciutat.

Creiem que l’organització de la societat civil, en una consulta sobre el nostre dret a decidir com a catalans sobre el futur del nostre poble, és un gest radicalment democràtic i valent on es porta a la pràctica un dels pilars fonamentals de tota societat democràtica.

Així doncs, esperem comptar amb la participació de les més de 400 entitats del districte a l’assemblea del 22 de febrer per iniciar un camí que hem d’emprendre junts, amb tota la pluralitat del nostre poble, amb tota la força de la nostra raó i amb tot el nostre dret com a ciutadans.

Atentament,

Comissió Organitzadora de l’Assemblea Constituent de Sant Andreu Decideix

La Comissió és formada per entitats, col·lectius i persones a títol individual l’objectiu únic de la qual és organitzar l’Assemblea del 22 de febrer.

Dades: Dilluns 22 de febrer. Assemblea Constituent de Sant Andreu Decideix.

Centre cívic de Sant Andreu (Carrer Gran de Sant Andreu, 111).

19:00 a 19:30 – Inscripció i acreditacions d’entitats i individuals.

19:30 a 21:30 – Assemblea, precs i preguntes, votacions.

Podeu obtenir més informació i la documentació necessària de l’assemblea al blog.

També podeu confirmar la vostra assistència escrivint un correu electrònic a santandreudecideix@gmail.com.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: