L’EIXIDA


Sopar-cabaret al local dels Diables
6 febrer 2010, 9:09 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

El proper dissabte 13 de febrer, a partir de les 21h, tindrà lloc al local dels Diables (C/Ramont Batlle, 9) un sopar-cabaret per “celebrar el Carnestoltes i subvertir el dia de sant Valentí”. El sopar costarà 5€, i els beneficis aniran destinats a la creació d’un Ateneu Llibertari al poble.

En la mateix  carta d’invitació que ens han fet arribar, i que podreu trobar a continuació, demanen que la gent reservi amb antel·lació per garantir-se el lloc. L’aforament és limitat i recomanen que la gent s’asseguri la plaça.

Sopar-Cabaret
El proper 13 de febrer a les 21h. al local de Diables (c. Ramon Batlle 10, <M> L1 Sant Andreu).

Ni Dios, ni amo, ni marido, ni Cupido!
Volem celebrar el Carnestoltes i volem subvertir el dia de San Valentín.
Et convidem al magnific sopar amb espectacles que celebrarem al local de Diables. Hi haura un menú espcialment preparat per a l’ocasió que servirem a les taules mentre gaudim d’una varietat d’espectacles de Cabaret. L’animació correrà de part de la casa, les disfresses de part de qui vulgui, la gana quedarà saciada, els sentits satisfets i després podrem fer un parell de copes i potser algun dels magnífics ‘Mojitos’ del poble, abans d’anar a fer una balluraca (o el que a cadascun@ li vingui de gust).

Compreu els tikets ja!! No espereu a darrera hora perque l’aforament serà limitat.
No us quedeu fora! Reserveu ja la vostre cadira a taula!

Preu: 5 euros

cartell sopar kabaret

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: