L’EIXIDA


Mural contra l’atur davant de l’OTG
27 gener 2010, 1:05 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

El mural, tot sencer, a través d'un muntatge fotogràfic

L’Assemblea Social de Sant Andreu ha fet públic que ahir a la nit va fer una gran pintada-mural davant de l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), al C/Josep Soldevila. A la pintada, feta a la tanca de les obres que hi ha a tocar de les vies, s’hi pot llegir “Contra l’atur, repartim el treball i la riquesa!”.

El mural l’han fet “responent a la jornada d’accions descentralitzades per al dimecres 27 de gener llançada des de la campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra“. Aprofiten també per fer pública també la convocatòria de dues manifestacions: dijous 28, contra la Cimera de Ministres de Treball de la UE, i dissabte 30, contra la pujda de preus del transport públic. L’Assemblea Social dóna suport a ambdues mobilitzacions, asseguren.

Així mateix, i seguint amb l’acció que van dur a terme el passat 11 de gener, quan van obrir les portes de l’estació del metro de Torras i Bages perquè la gent no pagués com a mesura contra els preus abusius, també van enganxar cartells denunciant aquesta pujada. A més, cal sumar-hi “la retallada de serveis de les línies de bus del districte”, segons denuncien, fet que també apareix als cartells enganxats ahir.

Darrerament, el blog de l’Assemblea Social està mantenint-se molt actualitzat, amb notícies que toquen algun dels punts que aquest espai polític vol tractar. En aquest sentit, el blog s’ha fet ressò de les darreres accions o mobilitzacions a Gràcia, Elx o Horta, per citar alguns exemples.

A continuació, us copiem els dos cartells enganxats ahir, i us enllacem per veure més fotos del mural.


Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: