L’EIXIDA


Arriba el 2n Fòrum Social Català
25 gener 2010, 10:27 pm
Filed under: Països Catalans | Etiquetes:

L'FSCat tindrà lloc el 30 i el 31 de gener

Després de la primera edició, el gener de 2008, aquest inici d’any 2010 ens porta la 2a edició del Fòrum Social Català. L’FSCat tindrà lloc entre el 30 i el 31 de gener a la Universitat de Barcelona, i servirà també com a resposta a la cimera de ministres de treball de la UE que es reuniran a Barcelona del 27 al 29 de gener. De fet, pel dijous 28 hi ha convocada una manifestació en contra d’aquesta cimera des de la campanya “No a la crisi“.

Molt més enllà, però, de la reposta als que manen, l’FSCat aplegarà gran quantitat de seminaris i taules rodones, organitzades per les pròpies entitats, col·lectius i organitzacions, que posaran diversos temes damunt la taula, per tal de debatre’ls entre tots i totes. Des del món de la comunicació a què vol dir autodeterminació, de la cooperació internacional a la (de)construcció del gènere, de la crisi capitalista a la crisi alimentària, passant per la teologia de l’alliberament i la crisi energètica.

I moltes més propostes que omplen un programa ben atapeït, tant de dissabte com de diumenge. A més, a l’horari del dissabte s’hi ha afegit la manifestació en defensa del transport públic, que finalment serà a les 20h a la Plaça Universitat per tal que els i les participants de l’FSCat hi puguin assistir.

A continuació, us deixem la programació de l’FSCat, versió estàndard, i també l’enllaç al que ha publicat el Setmanari Directa (part 1, part 2).

Programa sencer de l’FSCat

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: