L’EIXIDA


Concentració al Districte contra els desallotjaments al Bon Pastor
17 gener 2010, 9:40 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar

La Maria Rosa amb una de les seves tres criatures.

El passat 12 de gener al migdia, un grup de veïns i veïnes afectades pel Pla de Remodelació de les Cases Barates es van concentrar davant la seu del Districte, a la Plaça Orfila, per tal de mostrar el seu rebuig als desallotjaments i per un nou pla de remodelació.

Un dels desallotjaments més immediats serà el de la Maria Rosa i la seva família. Una família que va ser reallotjada el 2007 després d’haver viscut tota la vida a les Cases Barates i que, dos anys després, ja no ha pogut fer front a la hipoteca que estava pagant. Això ha comportat que el banc hagi posat a subhasta el seu pis.

La Maria Rosa, però, no és la única afectada per aquesta situació. Molts dels inquilins de les Cases Barates que ja han estat traslladats als nous pisos (una quarta part dels habitants del barri) es troben en greus dificultats per pagar els preus que el Patronat li ha fixat.

Això està portant a què uns pisos que són de protecció oficial passin a mans del Banc Sabadell, amb qui es van haver d’hipotecar les famílies, que les vendrà a persones amb un major poder adquisitiu.

Davant de tota aquesta situació la Plataforma en Defensa de les Cases Barates segueix mobilitzant-se per tal d’aconseguir que cap família hagi de marxar del barri.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: