L’EIXIDA


Acció al metro de Torres i Bages contra la pujada de preus del transport
12 gener 2010, 9:42 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar

Amb l'acció també s'ha reclamat el transport gratuït per les aturades.

Com cada gener, enguany els preus del transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona han pujat considerablement. En aquest cas, una mitjana d’un 2%.

És per això que l’Assemblea Social de Sant Andreu ha realitzat aquest dilluns 11 de gener una acció simbòlica al metro per denunciar aquests “preus abusius” i reclamar que el transport sigui gratuït pels i les aturades i que, en un futur, ho sigui per a tothom.

Sota el lema de “Prou preus abusius. Per un transport públic i de qualitat, cola’t!”, membres de l’Assemblea Social han obert les portes de sortida del metro de l’estació de Torras i Bages, per tal que tothom pogués accedir, per un dia, gratuïtament a aquest servei públic. A més, també han desplegat una pancarta i repartit octavetes a tots els i les usuàries que anaven a agafar el metro.

L’Assemblea Social també ha volut recordar en la octaveta que Tranports Metropolitans de Barcelona (TMB) està aplicant una retallada de serveis als autobusos de la ciutat, “mentre els seus directius estan cobrant preus astronòmics”.

L’acció s’ha desenvolupat sense incidents i només cap al final un membre de la seguretat privada del metro ha instat a les participants de l’acció a marxar.

Anuncis

1 comentari

[…] mateix, i seguint amb l’acció que van dur a terme el passat 11 de gener, quan van obrir les portes de l’estació del metro de Torras i Bages perquè la gent no […]

Retroping per Mural contra l’atur davant de l’OTG « L’EIXIDA
Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: