L’EIXIDA


Feliç 2010 des de Bon Pastor! La Replaceta n.9 ja és al carrer!
1 gener 2010, 10:33 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Pel tombant d’any, la gent del Bon Pastor ens ha fet arribar la seva publicació, La Replaceta, que arriba ja el número 9. A dins parlen des de l’amenaça dels desnonaments, fan alguns apunts històrics i repassen la figura a l’Emília Llorca, veïna i activista de la Barcelona que va morir fa poc en un accident de cotxe. També fan referència a articles d’opinió i al concurs Repensar Bon Pastor, entre d’altres.

– PORTADA: “¿Nos tendremos que ver en la calle?” La familia Molinar Bermejo, reallotjada d’una casa barata a un pis de la primera fase, s’enfronta ara a un desallotjament forçós sota demanada del Banc Sabadell.

– LA REBOTIGA: “Sobre la paranoia y la falsedad: una opinión”. – “Un poco de historia… para comprender el presente”. Una foto dels 70 del periodista Huertas Clavería ens fa reflexionar sobre la defensa de les cases barates.

– PAG.3: “Bon Pastor i Baró de Viver, dos exemples d’especulació municipal a Barcelona”, per Mercè Rubià (article)

– “92 equipos ya inscritos para el concurso ‘Repensar Bon pastor'”

– OTROS BARRIOS: “La Barceloneta amb l’aigua al coll”. El passat dimarts 8 de desembre Emilia Llorca, veïna i activista de la Barceloneta va morir després d’un accident de cotxe. Volem recordar-la explicant algunes lluites que s’estan portant endavant al seu barri.

Pots baixar-te el butlletí des d’aquí o des del blog.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: