L’EIXIDA


Ajornat temporalment el desallotjament de les famílies del C/Tiana
19 Novembre 2009, 9:34 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Placa a l'entrada de l'edifici

Per demà divendres 20 de novembre estava tenia data el primer dels desallotjaments de les famílies que viuen al C/Tiana de Baró de Viver, en pisos de protecció oficial que romanien buits. Segons hem pogut saber a L’EIXIDA, les 6 famílies van unir-se per anar a parlar amb el Patronat Municipal de l’Habitatge (propietari dels pisos), qui, segurament pressionat per la difusió que els mitjans d’informació i comunicació han fet del tema, ha aplaçat la decisió.

Ara per ara, el PMH ha donat 2 mesos a les 6 famílies del C/Tiana per tal de negociar la seva entrada a les llistes de gent demandant de pisos, que és precisamnet la seva reclamació. Aquesta negociació es farà també amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona.

Així doncs, els desallotjaments previstos (que tenien dates tant properes com el 20, el 23 i el 30 de novembre) queden de moment ajornats. Cal recordar, però, que hi ha prop de 12 famílies més que es troben en la mateixa situació, a la Via Trajana, també al barri de Baró de Viver.

Notícia relacionada: Viure ‘de patada’ a Baró de Viver

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: