L’EIXIDA


La Cia. Forat Sense Fons presenta “Carnaval”
18 Novembre 2009, 4:34 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

Companyia Forat Sense Fons a l'Ateneu

L’Ateneu de Sant Andreu ens ha fet arribar una nota de premsa tot informant-nos de la propera estrena teatral que hi tindrà lloc. Es tracta de l’obra “Carnaval”, de Jordi Galceran, que serà representada per la companyia de teatre Forat sense fons. Les representacions tindran lloc des del dissabte 21 fins al diumenge 29. Us deixem amb la sinopsi que ens han enviat i els horaris exactes de l’obra.

Segons han fet públic, enguany la Companyia torna a marcar-se la fita d’estrenar tres muntatges en una sola temporada. Per començar, l’esmentat “Carnaval”, per Festa Major. A mitja temporada, la Companyia es reserva un drama rural irlandès: “Dansa d’agost” de Brian Friel. I, per tancar la temporada, un misteri d’Agatha Christie que de moment no volen desvetllar.

Paral·lelament tant la companyia com la resta de grups de teatre i dansa de l’entitat estan preparant un muntatge per tal de conmemorar el 125è aniversari de l’Ateneu.

CARNAVAL de Jordi Galceran

Dia de carnestoltes. Un nen de tres anys ha desaparegut i la inspectora Maria Garralda, després de dos dies d’investigacions, no té cap pista. No hi ha mòbil, ni es demana rescat; cap explicació racional. De sobte, un missatge a la premsa anuncia que el nen morirà d’aquí a trenta minuts i el món sencer ho podrà veure a través d’una pàgina d’internet. És una cursa contra rellotge per intentar fer alguna cosa abans que es compleixi l’amenaça.

Després de l’èxit internacional de “El Mètode Grönholm”, Jordi Galceran reprèn el suspens en estat pur amb aquest thriller policíac. Amb títols com “Paraules Encadenades”, “Dakota” o, la seva última estrena al Teatre Borràs, “Cancún”, Jordi Galceran és un dels dramaturgs més reconeguts de l’actualitat.

Representacions Novembre 2009
Dissabte 21 a les 21.00h
Diumenge 22 a les 18h
Divendres 27 a les 21h
Dissabte 28 a les 21h
Diumenge 29 a les 18h






Els comentaris estan tancats.