L’EIXIDA


Jornades contra la violència de gènere a Nou Barris
18 Novembre 2009, 6:45 pm
Filed under: Nou Barris | Etiquetes:

Cartell de les jornades

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i des de ja fa un temps, és al voltant d’aquesta data que a barris, pobles i ciutats d’arreu, també als Països Catalans, s’organitzen actes diversos per denunciar aquesta xacra del sistema patriarco-capitalista. Des del col·lectius més rupturistes, es tendeix a apuntar la necessitat d’explicar que la violència no és només física, sinó que inclou tota un sèrie de dinàmiques, discriminacions i situacions diverses que dia a dia colpegen les dones.

Enguany, ben a prop, a Nou Barris, podrem assistir a unes jornades que porten per lema “Crema els malrollos. Construïm relacions lliures de violència masclista”, organitzades pel Bar Tolo, el Casal de Joves de la Guineueta i Acció Crítica. Tindran lloc del 19 al 27 de novembre, i inclouran des d’un taller d’autodefensa per a dones fins a un concert de hip hop, entre d’altres. A continuació podeu trobar la programació.

Aquest any amb motiu del dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de Novembre) al Casal de joves Guineueta organitzem diverses activitats durant tota la setmana i volem convidar-vos a participar:

-19 Nov ( aquest dijous) de 20 a 22h Taller d’autodefena per a dones. (Confirmar assistència per email: etic.guineueta (at) casaldejoves.org )

-25 Nov (dimecres) a partir de les 19h *Taller i penjada de pancartes.*

-26Nov (dijous)a les 21h projecció del film *”Thelma i Louise”*

-27Nov(divendres) a les 11:15 Acció a l’IES Collserola: *”Donant la xapa contra la Violència de gènere”
*de 21 a 23h Concert*: Hip Hop Antisexista*

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: