L’EIXIDA


[L’Eixida n.33]
10 Novembre 2009, 10:13 pm
Filed under: Butlletins

L'EIXIDA

Col·labora amb nosaltres!

Amb el número 33 arribem al mes de novembre de 2009. Un mes que ens porta fred, però que també ens porta una bona notícia que ja fa uns dies us estem comunicant des de l’Eixida: aquest és l’últim mes que sortim en butlletí de 4 pàgines. El mes de desembre ja serem al carrer amb el nou format de 8 pàgines. Això sí, l’edició serà una mica especial, per allò de les proves (no tenim temps de fer números zero com al principi!), i perquè serà una barreja de número mensual habitual, i especial de Festa Major (que sí, que ja és al caure!).

Per poder tirar endavant aquest projecte, però, necessitem de la col·laboració de tots i totes vosaltres: més participació, més opinió, més crítica i, també, més col·laboració econòmica. L’EIXIDA és un projecte autogestionat, fet des de la base, i que té encara moltes idees per dur a terme. Ens hi vols ajudar?

Mentre, us deixem amb els continguts d’aquest mes, d’allò més divers: des de la necessitat de trencar (altre cop) una llança en pro de la llibertat d’expressió, fins a la feina que fan els agrupaments escoltes al nostre poble i a la societat en general, passant per l’ocupació de pisos buits per part de famílies que ho necessiten per sobreviure. I encara més: les marxes obreres pels drets de les persones migrades i contra l’atur, l’homenatge a un lluitador andreuenc… i molt més!

Butlletí Mensual Popular L’EIXIDA n.33, de Novembre de 2009

CONTINGUTS

AMB ULLS PROPIS :: Esclaves de la seva llibertat d’expressió

EN PORTADA :: Ocupen pisos de protecció oficial buits

SANT ANDREU :: 5è homenatge a Jordi Martínez de Foix / Indignació pel retard del CAP Casernes

ENS HI FIXEM :: Marxes per unes condicions de vida dignes

RAS I CURT :: Segon concurs literari / Re-okupen Can Llimona / TMB a la càrrega / Mayol, al jutjat

PARLEM AMB… Judit Gil, de l’AEiG Flor de Neu “Els agrupaments tenim el repte de ser més visibles en la societat actual”

Descarrega-te’l, llegeix-lo i difon-lo!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: