L’EIXIDA


Nou Barris es torna a moure per la llengua
8 Novembre 2009, 10:54 pm
Filed under: Nou Barris | Etiquetes: ,

Les Jornades per la Llengua van tornar a Nou Barris després de cinc anys. El Casal de Joves de la Guineueta va acollir, el divendres 6 de novembre, aquest conjunt d’activitats de foment de l’ús social del català, organitzades per Endavant Sant Andreu – Nou Barris.

L’escriptor barceloní Màrius Serra va oferir el tret de sortida de les Jornades, exposant les curiositats de la llengua com element dinàmic, com a reflex de la història dels pobles, i fins i tot com a eina lúdica que ens condueix sovint a situacions divertides. Finalment, va compartir el protagonisme amb el públic, fent jugar a la quarantena d’assistents als seus coneguts Enigmàrius, petits enigmes que amaguen la seva solució en les mateixes paraules, les seves parts i els seus múltiples significats.

Tot seguit, es va celebrar un sopar que va finalitzar amb l’actuació dels cantautors Jordi Montañez i Cesk Freixas. Amb trajectòries temporals diferents, però compartint un discurs compromès amb la cultura de base i els moviments socials, aquests dos músics van fer cantar, emocionar i fraternitzar la sala gran del Casal de Joves de la Guineueta.

Crònica enviada per en Pau, col.laborador de les Jornades per la Llengua de Nou Barris.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: