L’EIXIDA


Un miler de persones reivindica més centres educatius en una concentració a la plaça del Comerç
26 Octubre 2009, 9:55 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,
Nens i nenes en la concentració per una educació pública, de qualitat i proximitat (Foto: EL PUNT)

Nens i nenes en la concentració per una educació pública, de qualitat i proximitat (Foto: EL PUNT)

Un miler de persones es va concentrar el passat dissabte 24 d’octubre a la Plaça del Comerç per tal de reivindicar més centres educatius al Districte i una escola pública de qualitat i proximitat.

L’acte, convocat per veïns i veïnes de Sant Andreu, consistí en una xocolatada, una tamborinada i l’elaboració de dues pancartes per part dels nens i nenes. A més de la recollida de signatures per tal d’exigir més escoles bressol, escoles d’educació infantil i primària i instituts.

Segons els veïns i veïnes convocants, Sant Andreu pateix una gran mancança de centres educatius. Degut, sobretot, a la deficient planificació de l’administració de places escolars, tenint en compte el creixement urbanístic que ha patit el poble. Fet que ha comportat un augment del nombre de línies i d’alumnes per aula durant els darrers cursos escolars, en lloc de la construcció dels centres necessaris.

És per això, i per evitar que el curs vinent es repeteixin aquests problemes, el veïnat ha decidit actuar amb temps i iniciar ja les protestes.

Manca de centres públics

Cal tenir en compte que Sant Andreu només compta amb un institut, sis escoles i dues llars d’infants públiques.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: