L’EIXIDA


La CUP es presenta a Barcelona
23 Octubre 2009, 9:32 am
Filed under: Països Catalans | Etiquetes:

Cartell de lacte polític

Cartell de l'acte polític

Després de força mesos fent treball intern, la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) de Barcelona es presentarà públicament el proper diumenge 25 d’octubre. Aquest, però, no serà la primera actuació pública de la CUP, ja que a mitjans de setembre ja va organitzar unes jornades de debat que tingueren una part interna i una part pública, amb participació externa, malgrat la presentació oficial estigués ajornada fins d’aquí un parell de dies.

Així doncs, el proper diumenge 25, a partir de les 13h, tindrà lloc l’acte polític al CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de Gràcia, que portarà per lema “Reiventem Barcelona”. A continuació hi haurà dinar i actuació del cantautor Cesk Freixas. Val a dir que a Sant Andreu ja s’han pogut veure alguns cartells anunciant l’acte.

Segons hem pogut saber a l’Eixida, l’acte serà només de presentació de la candidatura, mentre que la decisió sobre si es presentarà a les eleccions municipals del 2011 encara no està presa. Això contradiu la informació (errònia o voluntàriament equivocada) que està difonent el 3cat24, que ja assegura que la CUP s’hi presentarà. Mentre, Vilaweb fa pública la roda de premsa tot afirmant que la decisió encara no està presa, i n’inclou el vídeo de presentació.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: