L’EIXIDA


Noves tecnologies i associacionisme, a la Guineueta
14 Octubre 2009, 2:12 pm
Filed under: Nou Barris | Etiquetes: ,

Les noves tecnologies han revolucionat la comunicació en tots els sentits: les eines, els missatges, els canals, etc. Però si hi ha quelcom que té un potencial que es preveu gairebé com inesgotable és el programari lliure, una manera de producció en xarxa que recupera l’esperit inicial de la ciència i les normes ètiques CUDEO per progressar a un ritme vertiginós (Comunalisme, Universalitat, Desinterès, Esceptiscisme Organitzat).

Per tal de fomentar l’intercanvi en les noves tencologies, així com aprendre’n noves maneres de producció, el Casal de Joves de la Guineueta ha organitzat per aquest dissabte 17 el PITA, Punt d’Interacció Tecnològic i Associatiu. A continuació, podeu trobar la nota de premsa que han difòs per internet i el programa de les jornades.

PITA = Punt d’Intercanvi Tecnològic Associatiu

Des de Casals de Joves de Catalunya, la federació dels casals de joves associatius, us convidem al PITA (=Punt d’Intercanvi Tecnològic Associatiu)

El PITA serà un espai físic de trobada de diversos projectes oberts i relacionats amb els joves i les TIC, per tal de conèixe’ns, fer xarxa, i crear nous projectes en comú.

Tindrà lloc el proper dissabte 17 d’octubre a la Masia de la Guineueta (plaça de ca n’Ensenya, 4), al districte de Nou Barris de Barcelona. Podeu arribar-hi amb metro (L4, Llucmajor – L3, Canyelles)

L’horari serà de 12 a 20h i totes les activitats seran gratuïtes.

El programa és el següent:

// matí // de 12 a 14h
+ UBUNTU install party: porta el teu ordinador (portàtil o de sobretaula) i t’hi instal·lem el sistema Linux perquè el provis.
+ GUIFI.NET: presentació del projecte de xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral.

// migdia // de 14 a 15h
+ DINAR POPULAR: a càrrec de la gent del Casal de Joves. Hi haurà bo d’ajut.

// tarda // de 15 a 18h
+ Taula rodona amb RÀDIOS LLIURES sobre com treballar la ràdio a través d’Internet (ràdio resaka + ràdio bronka + ràdio L4)
+ Taller de PODCAST, per saber com crear-ne i posar-los en xarxa
+ CHIP SUBCUTÁNEO : Música 8 bits amb veu robótica, o “una game boy com a estació de so”
+ INTÉRPRETE DESCONOCIDO : Electrònica sintética i freda + beatbox + scratch, una mescla electrificant!

// cloenda // de 18 a 20h
+ Demostració en viu del REACTABLE, l’instrument musical electrònic col·laboratiu. Veniu i proveu-lo vosaltres mateixos, no us deixarà indiferents!

Durant tot el dia hi haurà servei de bar a preus populars :)

L’organització de tot plegat corre a càrrec del Casal de Joves de la Guineueta, que enguany celebra el seu 20è aniversari, i compta amb el suport de Casals de Joves de Catalunya.

Així mateix, agraïm la col·laboració dels següents col·lectius i entitats:
+ Fundació guifi.net
+ Associació per a joves TEB
+ Ràdio Resaka
+ Ràdio Bronka
+ Ràdio L4

Podeu veure tota la informació al web.

També a Facebook.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: