L’EIXIDA


El CSO La Gordíssima inaugura un cicle de cinema sobre la crisi
13 Octubre 2009, 7:01 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Projeccions sobre la crisi cada divendres

Projeccions sobre la crisi cada divendres

Avui divendres 16 d’octubre, el CSO començarà tot un seguit de dies en què projectarà diverses pel·lícules que, d’una manera o altra, tenen relació amb la crisi capitalista que ens assota actualment. Les projeccions ens portaran des de Barcelona a l’Argentina, i des de situacions de denúncia de l’especulació, fins a accions superadores de la crisi portades a terme pels propis treballadors i treballadores.

El cicle tindrà lloc cada divendres des d’avui fins al 13 de novembre. Les projeccions seran a les 20h, malgrat que la cafeta per autogestió del CSO estarà oberta de 19 a 24h.

DIVENDRES-16-Octubre – Cicle de cinema sobre la crisi – Projecció de “Los lunes al sol” (20h) + Cafeta autogestió del CSO (19h-24h)

DIVENDRES-23-Octubre – Cicle de cinema sobre la crisi – Projecció de “La Toma” (20h) + Cafeta autogestió del CSO (19h-24h)

DIVENDRES-30-Octubre – Cicle de cinema sobre la crisi – Projecció de “Taxista ful” (20h) + Cafeta autogestió del CSO (19h-24h)

DIVENDRES-06-Novembre – Cicle de cinema sobre la crisi – Projecció de “La Marca Barcelona” (20h) + Cafeta autogestió del CSO (19h-24h)

DIVENDRES-13-Novembre – Cicle de cinema sobre la crisi – Projecció de “El Concursante” (20h) + Cafeta autogestió del CSO (19h-24h)

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: