L’EIXIDA


Reivindiquen que les rambles de Sant Andreu i el Poblenou s’uneixin en una de sola
21 Setembre 2009, 4:00 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:
Rambla Onze de Setembre

Rambla Onze de Setembre

Diverses associacions de veïns i veïnes i altres entitats de Sant Andreu de Palomar i Sant Martí de Provençals reclamen que la Rambla Prim i la Rambla Onze de Setembre siguin una sola rambla. I ho reclamen ara aprofitant que l’Ajuntament de Barcelona és a punt d’aprovar el planejament de la cobertura del llit de vies en l’espai entre Rambla Prim i Rambla Onze de Setembre. Una proposta que, a més, consideren que és “un autèntic nyap”.

Segons expliquen aquestes entitats, l’Ajuntament pretén convertir aquest espai en una mena de rotonda envoltada de vials pel trànsit, “havent de travessar fins a cinc calçades per anar d’una Rambla a l’altra”. I a més, hi deixen un espai sense cobrir -de la mida d’un camp de futbol- perquè els autobusos accedeixin als vials soterrats i a l’estació de la Sagrera.

És per això que les Associacions de Veïns afectades pel Pla Sant Andreu – La Sagrera aprofiten també per demanar la revisió dels criteris de mobilitat des d’una òptica més sostenible. Que es tradueix en preferència per als vianants, bicicletes, transport públic i la mobilitat de proximitat als barris. I que es garanteixi el cobriment i soterrament total del fossar ferroviari i dels vials de circulació de vehicles. A més, evidentment, de que la rambla s’uneixi i arribi sent una de sola fins al mar.

Les entitats adherides són:

AVV Clot – Camp de L’Arpa, AVV La Sagrera, AVV Sant Andreu de Palomar, AVV Sant Andreu Nord – Tramuntana, AVV Sant Andreu Sud, AVV Verneda Alta, Associació PTP, Bicicleta Club de Catalunya (BACC), Consell d’Entitats de La Sagrera, Amics de la Fabra i Coats, AMPA Eulàlia Bóta, A.E.i E. Cordada, Associació de Puntaires de Sant Andreu, Diables de Sant Andreu, Foment Sardanista Andreuenc, Pintors de Sant Andreu, Xarxa de Sant Andreu.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: