L’EIXIDA


Les treballadores acomiadades per Inoxcrom es mobilitzen per cobrar les indemnitzacions
9 Setembre 2009, 3:45 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Manifestació contra l'ERO abans que Treball l'autoritzés

Manifestació contra l'ERO abans que Treball l'autoritzés

Des que la Conselleria de Treball va autoritzar l’empresa Inoxcrom a acomiadar fins a 105 persones el juny passat mitjançant un ERO, aquestes treballadores no han cobrat ni un duro. Ni el sou de juny, ni les indemnitzacions, ni la liquidació. És per això que aquest dimats 8 de setembre desenes de les treballadores acomiadades han acampat davant de la fàbrica, situada al Bon Pastor.

Tot i que la Guàrdia Urbana els ha obligat a desallotjar, les treballadores han deixat clar que se seguiran mobilitznt per aconseguir que l’empresa els pagui el que els deu, que han xifrat en un total de 8 milions i mig d’euros. És per això que també han decidit portar l’empresa a judici, que se celebrarà el proper 16 de setembre.

Aquest ERO va ser presentat a principis d’abril amb la justificació d’una caiguda de vendes (tot i que l’empresa no ha presentat els números de l’auditoria de comptes de l’any passat), no és el primer que pateixen aquestes treballadores. Fa tan sols dos anys ja es van acomiadar una setantena de treballadores. Aleshores es va pactar que en cas que es tornés a repetir tindrien les mateixes compensacions econòmiques, cosa que de moment l’empresa no ha complert.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: