L’EIXIDA


Ja podeu consultar les notícies de l’any 2006 en aquest bloc
28 Juliol 2009, 9:55 am
Filed under: Actes de L'EIXIDA
arxius

Poc a poc, arxiu del que passa al nostre poble

Com ja sabreu, aquest bloc que esteu consultant ara mateix és la renovació i continuació que vam engegar no fa ni mig any, durant la primavera d’enguany. Les urgències i actualitzacions del bloc i, evidentment, del butlletí, amb edició mensual, han fet que el traspàs de les notícies de l’altre bloc hagin romàs “penjades” a l’espera de temps millors.

Aquests temps millors sembla que han arribat, ja que l’arribada de l’estiu i l’aturada de l’edició mensual (durant juliol i agost només editem virtualment) ens permet buscar forats entre calor i xafogor per traslladar tota la informació cap aquí. I no és poca cosa: quan vam fer el canvi de bloc, a l’antic hi teníem gairebé 600 notícies (en només 2 anys i escaig!), amb la feinada que això suposa (textos, imatges, etc…).

És per això que avui ens complau dir-vos que ja podeu trobar totes les notícies de l’any 2006 en aquest bloc. A més, podeu utilitzar les etitquetes per fixar millor la vostra cerca, millorant el bloc anterior.

Com sempre, recordar-vos que qualsevol comentari, crítica, suggeriment, etc., serà benvingut! Escriviu-nos a eixida.stap(a)gmail.com. Gràcies, bona lectura i bon estiu!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: