L’EIXIDA


La Direcció de TMB sanciona tres sindicalistes per unes protestes a les Cotxeres del Triangle de Sant Andreu
22 Juliol 2009, 11:11 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

Mercader, president del Comitè d'Empresa en una de les assemblees al carrer. FOTO: Jose Téllez

Mercader en una de les assemblees al carrer. FOTO: Jose Téllez

Pocs dies després que un jutge obligués la Direcció de TMB a retirar l’expedient sancionador contra el president del Comitè d’Empresa, Saturnino Mercader, i el delegat del Comitè de conveni Josep Garganté, la Direcció dels autobusos torna a sancionar els membres més visibles del sindicalisme combatiu de TMB.

En aquest cas ha imposat 30 dies de suspensió de feina i sou altre cop al president del Comitè d’Empresa, Saturnino Mercader, i al Secretari del Comitè d’Empresa. A més de 15 dies per un membre del Comitè de conveni.

Segons els i les treballadores els fets es remunten al moment en què la Direcció “de manera unilateral, va imposar els serveis interlínies a la 43 i 44 de la Cotxera del Triangle”. I relaten, “després de rebre diverses trucades de conductors, els tres membres del Comitè de conveni es varen personar a la cotxera del Triangle per a demanar explicacions a la Direcció sobre aquest assumpte”. Ara, la Direcció els sanciona per haver retirat fulls de les interlínies i per haver-se encarat amb els directius que hi havia en aquell moment a les cotxeres.

En aquest sentit, els i les treballadores ja fa setmanes que denuncien que la “Direcció està intentant atemorir-nos amb les seves decisions que més bé semblen d’una empresa sota un règim autoritari i dictatorial, que no d’una empresa pública sota govern ‘eco-socialista’”.

Els sindicalistes sancionats ja han anunciat que denunciaran aquestes sancions per tal que sigui en un judici on es resolgui el futur d’aquests expedients.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: