L’EIXIDA


Negocien perquè el Versalles sigui la seu social de la U.E Sant Andreu
21 Juliol 2009, 11:37 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar

Façana del Versalles

Façana del Versalles

Segons informa Vilaweb Sant Andreu, en l’assemblea informativa de la UE Sant Andreu per a accionistes i abonats del passat 17 de juliol, el president de l’entitat, Joan Gaspart, va anunciar la negociació amb els anteriors gestors del Bar Versalles perquè aquest esdevingui la seu social del club. Això sí, sense deixar la seva activitat d’hosteleria.

Segons el mateix portal, els fins fa poc gestors del Versalles, Montse Busqueta i Eduard Colomé haurien confirmat que “ja estan tramitant la documentació, després d’arribar a un acord amb Joan Gaspart, per a fer-ho possible en breu”.

El mític local va tancar el passat 12 de maig enmig del neguit de gran part del veïnat per un futur incert i possibles allotjaments de multinacionals, justament després que se’n recuperés part de la història: un refugi antiaeri de la guerra civil.

Fundat el 1928 el bar Versalles s’ha convertit al llarg de la història en un punt neuràlgic del poble. Reunions clandestines, activitats culturals, refugi de la guerra civil i mil i una converses del veïnat de Sant Andreu entre aquelles parets fan que aquest edifici sigui propietat, en realitat, de tot el veïnat andreuenc.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: