L’EIXIDA


Gemma Mumbrú diu que “als de la Gordíssima no els volem veure enlloc” i els fa retirar una paradeta informativa
6 Juny 2009, 9:12 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:
Moment en què la Guàrdia Urbana els fa fora

Dilluns valoraran en assemblea quines accions empendre per recuperar l'espai públic

Aquest dissabte, 6 de juny, coincidint amb el comerç al carrer, el CSO La Gordíssima havia decidit sortir al carrer i donar-se a conèixer per explicar a la gent quines activitats hi fan i la situació respecte el desallotjament amb una paradeta al carrer Gran. Però sembla que aquesta ha molestat la regidora del Districte, Gemma Mumbrú, perquè a la una del migdia han arribat tres agents de la Guàrdia Urbana per fer tal de fer-los fora. Segons han esgrimit els agents, havien de marxar perquè no tenien permís del Districte, tot i que la resta de paradetes només necessitaven el permís de l’Eix Comercial de Sant Andreu.

Segons han explicat membres de la Gordíssima sembla que la regidora del PSC ha passat pel c/Gran, ha vist la paradeta i ha trucat a la Urbana perquè els fessin fora. A més, els agents de la Guàrdia Urbana els han dit que Mumbrú ha dit -paraules textuals- que “als de la Gordíssima no els volem veure enlloc”.

Segons els testimonis de la Gordíssima mentre això succeïa, les veïnes s’han anat aturant, tot interessant-se pel què estava passant, i alhora anaven recriminant l’actitud de la regidora i la dels agents.

Finalment, han decidit col.locar la paradeta a la porta del CSO, on pocs minuts després ha tornat a aparèixer la Guàrdia Urbana per fer-los fora de nou. Així doncs, han hagut de guardar la paradeta al CSO. Això sí, han tret tret un parell d’altaveus del Centre Social per poder fer una performance amb música per cloure la seva estada -censurada- al carrer.

Més informació al bloc de La Gordíssima.

.
>> Podeu veure més imatges al Web Stap:

http://www.sant-andreu.com/elpalomar/lagordissima/060609/

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: