L’EIXIDA


Conmemoració del desè aniversari de l’AVV Sant Andreu Nord-Tramuntana
8 Mai 2009, 2:29 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

La seu de l'AVV Tramuntana és a la Casa Bloc

La seu de l'AVV Tramuntana és a la Casa Bloc

El proper diumenge, 10 de maig, l’AVV Sant Andreu-Nord Tramuntana celebra els seus 10 anys d’existència amb un una paella popular gratuïta a la Casa Bloc. A més també farà un cercavila per tal de reivindicar l’inici de les obres del centre socio-sanitari previst per les Casernes. L’inici serà a la plaça de Can Fabra. Podeu trobar més informació al seu web.

Deu anys després de la seva posada en marxa, l’AVV ha decidit convocar als i les seves sòcies, així com a la resta d’entitats i veïnes de Sant Andreu amb l’objectiu de passar una jornada lúdico-reivindicativa emmarcada amb la seva campanya actual en favor de l’ambulatori.

A les 11’00h del diumenge començarà el repartiment dels vals reservats per a socis i sòcies. A partir de les 12’00h el repartiment s’obre a la resta de persones que vulguin participar dels esdeveniments. A continuació La Bastonera de Sant Andreu farà una actuació i s’iniciarà el cercavila amb destí a la Casa Bloc.

Un cop allí, abans de l’inici de la paella, s’entregaran unes plaques per a fer-se ressó del treball de veins i veïnes destacades en la lluita per a les millores socials del barri de Tramuntana.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: