L’EIXIDA


Concentració contra el desallotjament de la Gordíssima al Ple de dimarts
30 Abril 2009, 4:30 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:
La Gordíssima es queda al poble!

La Gordíssima es queda al poble!

En motiu del judici que amenaça de desallotjament el Centre Social Okupat La Gordíssima, previst pel 6 de maig, el col.lectiu del CSO fa una crida a totes les andreuenques i gent dels barris i viles veïnes a assistir a la concentració de suport del proper dimarts 5 de maig a Pl. Orfila, coincidint amb el Ple del Districte a les 19h. Així com a una concentració el mateix dia del judici.

Allà s’hi presentarà una moció “exigint a tots els partits polítics del Districte que es posicionin en contra de que el propietari aconsegueixi fer un desallotjament preventiu de l’espai alliberat, abans no es resolgui la via legal”.  L’Assemblea de la Gordíssima considera que perquè aquesta sigui acceptada “pels covards i hipòcrites grups municipals, és necessàri demostrar la nostra força i recolzament popular. Perquè tots i totes sabem que les lluites es guanyen al carrer i no als despatxos”.

D’altra banda, també han convocat una concentració de suport el dia del judici a les 11 del matí als jutjats de Via Laietana.


Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: