L’EIXIDA


Assenyalen els culpables de la repressió contra el moviment estudiantil
9 Abril 2009, 2:48 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

"Bolonya s'aplica a cops de porra"

"Bolonya s'aplica a cops de porra"

El ressò de la repressió que el 18 de març van dur a terme els Mossos d’Esquadra ha arribat a Sant Andreu. Els ecos de la brutalitat policíaca que fa 3 setmanes es va desfermar contra estudiants, periodistes, manifestants i persones en general també s’han sentit al poble. Aquesta setmana, les seus del tripartit que governa a la Generalitat del Principat, PSC, ERC i ICV, han aparegut pintades amb crítiques a la brutalitat policíaca, així com acusant-los directament de ser-ne els responsables i d’aplicar el pla Bolonya “a cops de porra”.

No és la primera vegada que les seus del tripartit reben resposta anònima per les seves actuacions, normalment en casos repressius. Així, en d’altres ocasions, hem ressenyat atacs o accions simbòliques com siliconament de panys, d’altres pintades, la crema d’una bandera espanyola o la col·locació d’una mena d’artefacte que no va arribar a explosionar.

Aquests dos darrers casos han tingut lloc davant la seu d’ICV, responsable directa de la repressió en tant que titulars de la Conselleria d’Interior, i han estat, de ben segur, els fets que han comportat un major blindatge de la porta i la finestra del local dels “ecosocialistes”. Ambdues eren abans de ballesta, però d’un temps ençà són plaques de ferro.

Per veure les imatges, cliqueu aquí.


MÉS INFORMACIONS SOBRE BOLONYA:

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: