L’EIXIDA


La Bastonera de Sant Andreu, ben activa
6 febrer 2009, 10:37 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

Li cauen les propostes per actuar a comarques.

La Bastonera de Sant Andreu, amb tot just dos mesos a les esquenes després de la seva primera actuació durant la Festa Major del poble, segueix la seva carrera d’actuacions i activitats amb un ritme gairebé frenètic.

Així, aquest passat mes de gener han actuat a Horta, el dia 10, en motiu del 2n aniversari dels Diables d’Horta. Una setmana després, el dissabte 17, feien festa al CSO La Gordíssima per poder-se autogestionar, i és que la colla es nega a rebre subvencions o d’altres ajudes institucionals i aposta per guanyar-se les garrofes autònomament. Val a dir que la festa i la diversió d’aquell dia van ser màximes.

I encara faltava més: una setmana després, el dissabte 24, i en motiu de la mobilització que l’Esquerra Independentista va organitzat per commemorar els 70 anys de la caiguda de Barcelona a mans dels feixistes, la colla va tornar a actuar. Va ser una de les millors actuacions de la colla, que va estar a l’alçada de les circumstàncies.

Aquestes dues actuacions han estat les primeres fora del poble, però a l’agenda ja en tenen d’altres apuntades. Així, el proper diumenge 15 de febrer actuen a Granollers; el 7 de març, tornen a Sant Andreu, a la calçotada de l’Harmonia; el 14, van a Sabadell per la inauguració del Casal Independentista; i encara és possible que abans hagin actuat a Terrassa. A més, tenen altres compromisos pendents per l’abril i fins i tot l’agost.

Podeu seguir la seva actualitat al seu bloc.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: