L’EIXIDA


Amb l’Eixida, un any més
2 gener 2009, 9:43 am
Filed under: Actes de L'EIXIDA, Comunicació

Col·labora amb l’Eixida!

Amb l’Eixida, un any més

de comunicació crítica, popular, de base i andreuenca!

Ja ha plogut molt des que aquell abril de 2006 sortís el primer número 0 del “Sant Andreu Informa’t; d’aquell setembre del mateix any que veuria la llum el número 1 del butlletí; i també, del gener de 2008, on amb el n.15, aprofitàvem el canvi d’any per fer canvis i millores: passàvem a ser L’Eixida, doblàvem l’edició fins a 1000 exemplars i la fèiem per impremta. Tot un èxit! I això ha estat possible gràcies a la tenacitat de la gent que hem engegat aquest projecte, i també dels comerços i entitats que en aquest últim any hi han col·laborat anunciant-s’hi, permetent la supervivència econòmica del projecte, ja que és completament autogestionat.


Avui dia, quan ja estem dins el nostre tercer any de vida, necessitem encara més de la vostra col·laboració. Si ja hi contribuïes, ens agradaria molt poder seguir comptant amb la teva confiança; si encara no ho feies, ara és el moment per engrescar-se i apostar perquè l’Eixida segueixi sent aquell punt de trobada d’opinions, d’intercanvi, de discussió, de fer poble, per poder seguir una mica més lliures; en definitiva, seguir construint aquest projecte de comunicació que tant necessita el nostre poble, i que actualment arriba a més de 70 llocs de Sant Andreu, i uns quants de fora.


Enguany, el preu per mòdul per a entitats és de 8€, mentre que per a comerços és de 12€. Si ho desitges, pots posar l’anunci mensualment (10 números any, 80€ / 120€), o bimensualment (40€ / 60€).


[L’Eixida la fem entre tots i totes, perquè és per a tots i totes]


L’EIXIDA Desembre de 2008 | Sant Andreu de Palomar

http://stapinfo.bloc.cat

santandreu.informa@gmail.com

Col·labora-hi!


Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: