L’EIXIDA


Accions pel Franki a Sant Andreu
6 Juny 2008, 11:10 am
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Aquesta setmana, s’ha fet una concentració, s’ha presentat instància en favor del jove terrassenc i s’ha fet mural a la Meridiana. Aquest recordava la manifestació per demà dissabte 7 de juny, que començarà a la Gràcia després de l’acte polític de la plaça del Diamant (17h).

SANT ANDREU DE PALOMAR PER LA LLIBERTAT D’EN FRANKI
La pressió popular força una moció del Districte a favor de la llibertat del jove

Dimecres, 04.06.2008 | Sant Andreu de Palomar (Barcelonès, PPCC)

Davant la negativa del Consell de Districte de Sant Andreu d’acceptar a tràmit una proposta de moció de l’Assemblea de Solidàries de Sant Andreu amb en Franki de Terrassa (sembla ser que només l’accepten si la presenta algun partit, aquesta es la participació de la qual s’omplen la boca els socialdemocrates) el col•lectiu de suport al pres va convocar per ahir dimarts 3 de juny una concentració a la Plaça Orfila, coincidint amb el Ple, en la que van participar una trentena de persones acompanyades per un exagerat dispositiu policial format per tres furgonetes d’antidisturbis de la guardia urbana, i un nombros grup de policies de paisà. Durant la concentraciò es van repartir octavetes als veins i les veines informant sobre el cas del jove egarenc.

Un quart d’hora abans de començar l’acte, els grups d’ICV-EUiA i PSC van comunicar a l’Assemblea de Solidàries que presentarien, per la seva banda, una proposta de moció. Aquesta, que va ser aprovada, recull el posicionament del Ple de Districte a favor de l’excarceració i la llibertat condicional del jove.

L’Assemblea de Solidàries amb en Franki de Terrassa s’ha estat mobilitzant per difondre i denunciar el cas del segrest del jove des del seu empresonament, el passat 28 d’abril. El grup de suport ja ha anunciat que seguirà realitzant accions informatives i reivindicatives a tots els barris de Sant Andreu. Demanen la llibertat inmediata i sense condicions d’en Franki, condemnat, sense cap prova, a 2 anys, 7 mesos i 15 dies de presó.

Aquest matí l’entrada a Barcelona per l’Avinguda Meridiana s’ha llevat amb un mural, just al costat de les lletres de “Benvinguts a Barcelona”.

A la pintada s’hi pot llegir “Franki lliure, mani 7J”, en referència al acte polític i manifestació que hi han convocades aquest dissabte a Gràcia pel cas del terrassenc.

LES ACCIONS NO S’ATURARAN FINS QUE EN FRANKI I TOTS ELS PRESOS I PRESES ESTIGUIN AL CARRER!

>> Informacions extretes d’IMC-Bcn

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: