L’EIXIDA


Penjades per la llibertat d’en Franki
8 Mai 2008, 10:37 am
Filed under: Països Catalans | Etiquetes:

Dos activistes de la CAJEI (Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista) es van penjar d’una de les torres de la Sagarada Familia per demanar la llibertat d’en Franki.L’acció va començar el passat dimarts 6 de Maig a les 10h i es pretenia finalitzar el proper dissabte. Finalment els dos joves van baixar de la més alta de les grues de construcció on s’havien enfilat, ahir dia 7 a les 20h del vespre.

Durant el dia i mig que ha durat la penjada s’han produït múltiples mostres de suport, organitzant dinars i sopars populars, una dormida al parc de la Sagrada Familia i concentracions unitàries de diferents col·lectius i persones que s’hi han solidaritzat i han mostrat plegades el seu rebuig a l’empresonament de Francesc Argemí.

Una vegada més, la presencia policial ha estat constant i activa, arribant a identificar a les persones que donaven suport als activistes a peu de carrer. La despenjada s’ha dut a terme sense detencions i s’ha continuat amb una concentració davant de la seu d’Institucions Penitenciaries a la confluencia dels carrers Girona i Aragó.

Per altra banda, arreu del territori nacional és produeixen moltes mostres de rebuig a l’empresonament i s’exigeix l’alliberament d’en Franki. La presencia mediàtica, tot i que encara minsa, comença a ser evident, amb una irrupció a una connexió en directe al programa “La nit al dia” de TV3 i un connexió telefònica amb el programa d’ahir de “Els matins a TV3”. Totes les accions, més enllà de l’exigència de l’alliberament, remeten també a la manifestació del proper 10 de Maig a les 18h a la Plaça Universitat de Barcelona.

Dalt la torre shi pot apreciar lestelada i el fum duna bengala

Dalt la torre s'hi pot apreciar l'estelada i el fum d'una bengala

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: