L’EIXIDA


Fructífera xerrada d’un conductor de TMB sobre el conflicte dels 2dies a Nou Barris
21 Abril 2008, 10:15 am
Filed under: Nou Barris | Etiquetes: ,

La xerrada va ser fructífera i interessant, aplegant a més d’una desena de persones. Durant gaire bé tres hores Josep Garganté, membre destacat en la mobilització de la lluita dels conductors i conductores de TMB pels 2 dies de descans setmanal, va explicar el conflicte des de l’inici fins al final, posant especial atenció al seu desenllaç provisional.

Altres temes que es van posar sobre la taula van versar sobre el sindicalisme groc dels sindicats majoritaris i de les sinèrgies produïdes amb la resta de moviments socials. L’acceptació de la vaga entre els usuaris i el caràcter ofensiu de la mateixa van ésser altres qüestions de debat entre tots i totes les assistents. La xerrada va ser organitzada el passat divendres al CSO Tres Voltes Rebel, per l’assamblea local d’Endavant (OSAN) de Sant Andreu – Nou barris.

Aprofitant el seguiment que s’ha fet i s’està fent des de l’Eixida del conflicte de TMB i les xerrades que s’han dut a terme al nostre entorn, properament s’elaborarà un document ampli i d’anàlisi sobre el conflicte. Es tractarà de donar una visió més propera als treballadors que la dels mitjans de comunicació de masses i que serveixi als lectors del bloc de l’Eixida com a mecanisme d’informació veraç i principi de reflexió.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: