L’EIXIDA


Nous materials de la campanya de suport a la lluita pels dos dies a Autobusos TMB
8 Abril 2008, 10:03 am
Filed under: Països Catalans, Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

Si no avancen les negociacions, hi ha convocada vaga indefinida a partir del 15 d’abril.

Informació sobre els nous materials de la campanya de suport a la lluita pels dos dies a Autobusos TMB i peticions de solidaritat econòmica.per part del Comitè de Descansos d’Autobusos de TMB i de la Plataforma Usuaris i Usuàries pels 2 dies.

——————————————————-

Us informem que a Barcelona hi ha milers d’adhesius i tarjetes T-2DIES! a la porteria de la CGT, a l’Espai Obert, al CSA Can Vies, a La Barraqueta, a La Torna i a la IAC.

També us volem fer saber que el dimecres 9 d’abril tindrem 60.000 copies de un nou numero del diari gratuït DOS DIES!
Aquest fet implica, com no podria ser d’una altra manera, una despesa de 2.500 euros. Per tant, tornem a demanar-vos ajut económic per poder tirar endavant aquest projecte. El compte corrent de suport per pagar aquesta despesa és: 2100-1305-13-0200042207.
Al final, hem decidit posar tota la llista de la gent que ens està donant suport d’una manera o d’una altra.
Per últim, us recordem que el numero de compte de suport als sancionats on podeu ingressar el que aneu venen dels bons d’ajut és: 2100-0647-91-0200245171
Gràcies a totes i tots,

Comitè de descansos Autobusos TMB

——————————————————————–

Nous materials per a la campanya de suport a la lluita pels 2 dies als Autobusos de TMB

Targetes T-2 dies, cartells, adhesius, samarretes, nou número de la revista, …

En l’assemblea “d’usuaries pels 2 dies” realitzada el passat dimarts, hem acordat fer 70.000 noves targetes de la T-2 dies, que es distribueixen a partir d’avui dijous.

Si algú en vol per a repartir, les podrà recollir a diversos punts a diferents barris, a Sants (Espai Obert i Can Vies), Gràcia (La Torna i La Barraqueta), Centre (locals CGT i IAC), i busquem altres espais des d’on poder distribuir-les.

En aquests llocs també podeu recollir adhesius de la campanya de suport.

També us volem fer saber que el dimecres 9 d’abril tindrem 60.000 còpies d’un nou número del diari gratuït DOS DIES!

També s’han fet 500 samarretes per vendre, si en voleu podeu contactar directament amb la persona que les distribueix mitjançant correu electrònic (somsomiatruites@gmail.com)

Però… com molt bé tots sabeu, tot val diners en aquesta vida, bé, tot no, però les impremtes, i el gremi tèxtil, encara valen diners. I com que ja tenim despeses acumulades us demanem que cada persona o col·lectiu adherit a la campanya faci una aportació solidària per ajudar a pagar les despeses. És orientatiu, però entenem que si cada col·lectiu dels 77 adherits posa 60 euros podríem pagar gran part de les despeses, però no tots poden posar tants diners, i alguns ja n’han posat molts més de diners. Per tant fem una crida a la responsabilitat i solidaritat, i a que ingresseu la vostra aportació al compte corrent de la campanya, (2013-0018-51-0201605817), especificant el col·lectiu que fa l’aportació.

Tanmateix, dimecres 9, ens tornarem a reunir a l’Espai Obert, on acabarem de concretar algunes coses i repartir materials.

També us informem que en breu al web/bloc penjarem els models de Fax per enviar a les “autoritats competents”, per tal de pressionar una mica més.

En defensa del transport public, en defensa dels i les treballadores en lluita

Plataforma Usuaris i usuàries pels 2 dies


Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: