L’EIXIDA


Carta de recolzament al Bon Pastor
16 Setembre 2007, 1:44 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Els veïns i veïnes en defensa de les Cases Barates del Bon Pastor estan promovent l’enviament massiu de cartes a diferents autoritats per tal de recolzar les seves demandes. Us l’adjuntem:

“A l’atenció de:
Sr. Ramón García-Bragados Acín (President del Patronat Municipal de l’Habitatge),
Sra. Gema Mumbrú Moliné (Regidora del Districte de Sant Andreu),
Sr. Jordi Hereu i Boher (Alcalde de Barcelona),
Sr. Francesc Baltasar i Albesa (Conseller d’Habitatge de la Generalitat).

Estimats/ades senyors/res,

Com a persona interessada en la salvaguarda de la diversitat humana i de la cultura popular, manifesto la meva preocupació al conèixer la situació d’indefensió que estan patint algunes famílies de les Cases Barates del barri del Bon Pastor (districte de Sant Andreu) davant les creixents pressions per abandonar els seus habitatges i traslladar-se a pisos de nova construcció.

L’enderrocament integral del barri de Cases Barates ens recorda solucions igualment dràstiques que en altres moments històrics, altres governs han decidit adoptar per tal d’el·ludir responsabilitats cap als sectors menys afavorits de la societat.

Ens dirigim a les autoritats d’una ciutat que en més d’una ocasió ha declarat apostar per un desenvolupament basat en valors com la sostenibilitat humana i el respecte pel patrimoni cultural. El patrimoni històric i cultural que les Cases Barates representen per a la memòria de les classes populars de Barcelona, és un element digne de respecte i conservació.

Per tant, expresso tot el meu recolzament als veïns i veïnes afectats i demano a les autoritats competents que, juntament amb els afectats, elaborin una solució que respecti no només els drets dels habitants del barri, sinó també el valor inqüestionable arquitectònic i social que les Cases Barates representen per si mateixes.

Els saluda cordialment,”

Nom:
DNI:
Localitat:

rgarciabragado@bcn.cat,
gmumbru@bcn.cat,
pmhb@pmhb.org,
jhereu@mail.bcn.es ,
sia.dmah@gencat.net,
fbaltasar@gencat.net,
bonpastor@lists.riseup.net,
barcelona@diarioadn.com,
ltusell@adn.es
redaccion.barcelona@quediario.com,
bcnweb@20minutos.es

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: