L’EIXIDA


Comunicat de la Trinxera sobre la okupació del passat 10 d’agost
14 Agost 2007, 1:27 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

La Trinxera, Assemblea de Joves de la Sagrera i Sant Andreu, va emetre ahir dilluns 13 d’agost un comunicat sobre els fets del dia 10. Us el reproduïm a continuació per tal d’aclarir la confosa notícia de l’okupació.

“La Trinxera, després d’haver donar la informació pública bàsica sobre els fets succeïts divendres en l’intent d’okupació, volem donar a conèixer:

– Que les causes que ens van fer abandonar l’espai ocupat van ser de caire tècnic, i aquest imprevist material només ens va deixar l’opció d’abandonar la casa. Així doncs, volem remarcar que no va ser la presència dels mossos ni de la propietària la que ens va determinar a marxar.

– Denunciem la presència policial, tant dels cotxes patrulla com d’agents de paisà els quals van identificar, com ja és habitual, a tota la gent qua havia assistit a donar el seu és habitual a tota la gent que havia assisstit a donar el seu suport, criminalitzant, no només l’acció d’alliberar un espai sinó també la proximitat i/o suport ideològic.

– Malgrat les circumstàncies, igualment agraïm tot el suport rebut tant durant les hores d’okupació com les mostres de solidaritat posterior.

– Lògicament aquest entrebanc no ens fa enrere alhora de seguir la nostra lluita juvenil a la Sagrera i a Sant Andreu.
Seguirem resistint i creant alternatives col·lectives.

La lluita continua!”

Més info: ajlatrinxera.blogspot.com

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: