L’EIXIDA


Okupen un edifici del carrer Gran per fer-hi un Casal Popular
10 Agost 2007, 1:21 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes: ,

Avui, divendres 10 d’agost, s’ha sabut que La Trinxera, Assemblea de Joves de la Sagrera i Sant Andreu, ha alliberat un immoble al cor de Sant Andreu de Palomar, al C/Gran, 206. L’edifici, una antiga botiga de roba, feia 4 anys que estava abandonada. L’Assemblea de Joves ha volgut rehabilitar-la i donar-li un ús prou important i necessari per al poble, com és del de Casal Popular i centre social per a joves.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya “Alliberem espais” que està duent a terme la CAJEI, coordinadora de la que La Trinxera en forma part. Segons hem pogut saber, l’immoble està en molt bones condicions, i l’Assemblea de Joves té previst realitzar-hi activitats ja ben aviat.

>> Ara mateix hi ha concentració de suport a l’okupació, davant de la casa, C/Gran, 206.

A falta de saber-ne el nom concret, val a dir que aquest serà el tercer Casal Popular que tindrà Sant Andreu, després del Casal Popular Onze de Setembre (agost02-octubre03) i del Casal Popular Miquel Martí i Pol (gener04-gener06). I és que el Districte continua negant espais culturals i socials autogestionats per les entitats (siguin quines siguin), fent evident i imperatiu que la mancança d’espais per a joves al poble sigui sent solucionada gràcies a l’autoorganització del jovent.

Com arribar-hi: Metro L1 Sant Andreu (també Fabra i Puig), Renfe Rodalies Sant Andreu Arenal o Comtal.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: