L’EIXIDA


Exposició antològica del pintor andreuenc Eudald Serrasolsas
1 Juliol 2007, 1:02 pm
Filed under: Sant Andreu de Palomar | Etiquetes:

L’exposició d’aquest membre fundador del grup TACA exposa obres fetes des de 1991 i s’inaugurarà el dilluns 4 de juliol a les 19.30 h.

Eudald Serrasolsas i Humà, neix el 18 de juliol de 1926. La seva formació artística comença amb Pere Comas, més tard estudia dibuix a la Llotja de Barcelona i posteriorment coneix al dissenyador Josep Artigas, amb qui s’inicia en grafisme, allò que serà el seu ofici. Adoptarà com a nom artístic el seu segon cognom, amb el que fundarà “Estudi Humà”, taller de dibuix i fotografia. Al 1988 abandona l’activitat empresarial i el grafisme, per dedicar-se de ple a la seva família i a la pintura. L’exposició recull una mostra de l’obra representativa dels setze últims anys de la carrera artística d’aquest pintor andreuenc.

D’altra banda, també és un dels fundadors l’any 1978 del Grup TACA, format per un grup de pintors i artistes de Sant Andreu que es reuneixen per aprofundir i parlar de l’art en general. A més de promoure actes culturals, homenatges a artistes internacionals i artistes i personalitats de Sant Andreu, exposicions col·lectives i individuals, conferències i diferents manifestacions artístiques.

Organitza: Centre Cívic Sant Andreu i Grup TACA de Sant Andreu.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: