L’EIXIDA


Exposició dels 20 anys de Ràdio Bronka i ràdios lliures
24 Abril 2007, 8:43 pm
Filed under: Nou Barris | Etiquetes:

Del 26 de abril al 15 de maig. Exposició de cartells, collages, fotografies i enginys variats relacionats amb les ràdios lliures durant el últims 20 anys a Nou Barris.

20 ANYS DE RESISTENCIA A LES ONES

L’exposició recull una col·lecció variada de cartells de Ràdio Bronka així com també d’altres ràdios lliures, com un cartell de 1982 d’una de les primeres ràdios lliures de Barcelona; Ràdio Farigola que transmetia des de la Prosperitat, cartells informatius de les emissions conjuntes de les ràdios lliures de Catalunya en les mobilitzacions contra la guerra del Golf-Irak al 1991, objectes històrics com la primera antena de Ràdio Bronka i el primer emissor autoconstruït de Ràdio Korkó de l’Hospitalet.

Una exposició que ens apropa a una realitat molt desconeguda pel gran públic convencional i que no ho és tant per a la gent de Nou Barris, doncs als nostres barris podríem dir que ha estat un dels llocs on més arrelament han tingut aquest tipus de emissores autogestionades a Catalunya que han estat resistint durant molts anys els atacs dels poders polítics i midriàtics. Només cal citar els noms als veïns i sempre hi ha qui recorda noms com Ràdio Farigola, Radio Frenopàtic, Ràdio RSK, Ràdio Trinitat Nova, Ràdio Linea IV i Ràdio Bronka, totes elles ubicades a Nou Barris.

L’exposició es farà a l’ATENEU POPULAR DE NOU BARRIS:
C/ Portlligat 11-15    (Telèfon: 93 353 95 16)

METRO:
Linia 4 Trinitat Nova

BUS:
50, 51 ó 60.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: