L’EIXIDA


Assemblea popular al carrer
24 Abril 2007, 8:45 pm
Filed under: Nou Barris

Veïns/es de Nou Barris preparen una assemblea popular al carrer en el marc de La Cultura va de Festa i la campanya Soles No Podem.

Us adjuntem la convocatòria que ens han fet arribar.

El passat dilluns 16 d´abril ens vam reunir un grup de gent al Casal de Barri de Prosperitat per tal de preparar l´assemblea popular al carrer convocada pel divendres 4 de maig en el marc de La Cultura va de Festa i la campanya Soles No Podem. Algunes de les reflexions que van sortir:

– Es tractaria de provocar una trobada al carrer entre persones individuals i de diferents col·lectius que vulguin posar en comú el treball que s´està realitzant al barri per aconseguir allò tan bàsic com és la possibilitat de decidir per nosaltres mateixos sobre com volem viure les nostres vides.

– Començant amb una posta en comú sobre els nostres diversos àmbits i estils de treball, a mesura que es desenvolupi el debat tractarem de trobar aquells punts en comú que en situen a totes com a part activa d´una societat civil rebel, que no es conforma amb el paper de consumidors-votants-telespectadors que ens han assignat a la població, i que perseguim amb la nostra activitat quotidiana la conquesta de majors quotes de participació i autonomia.

– La posta en comú pública i al carrer de les nostres pràctiques, pot permetre l´apropament i la participació de més gent. Un exercici que ens ajudi entre tots a respondre la pregunta: “què tenim i què volem?” i més situat en el context de les pròximes eleccions municipals: “quina política tenim i quina necessitem?”. Cal dir, també, que la trobada prèvia a les eleccions és només una forma de visualització simbòlica, no tenim res a veure amb la campanya electoral.

En definitiva, una petita teràpia consistent en treure-li un parell d´hores a la rutina d´activitats que cadascú fa pel seu compte, donar-nos una estona per pensar les coses que tenim en comú, i adonar-nos que, per seguir avançant, soles no podem …

Hem quedat el proper dimarts 24 d´abril, a les 20:30h al Casal de Barri de Prosperitat (Pl. Àngel Pestanya s/n) per continuar preparant l´assemblea popular al carrer.

Us esperem!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.%d bloggers like this: